torsdag - sjuksugan och pannkakor

Vaknade av att klockan ringde och ser att Micke ligger i sängen och sover ?!
Han som skulle upp och jobba klockan 05.45 eller nått sånt, nej han har gått och dragit på sig flunsan så nu håller alla tummarna i världen på att jag inte ska gå och bli sjuk för det har jag fan inte råd med.

Tog 117 in mor jobbet och tro faaan att den var försenad. Står man där och fryser som annan förfrusen hundbajs som ligger på marken. Fick besök på Tasty idag och inte utav vem som helst heller, Madeleine Ribbing, skönheten, personligheten själv dök upp där och ville ha lite risnudlar med räkor.

Klockan blev halv två och jag fick gå ''hem'' men hem blev det inte. Åkte med till Maddes jobb och checkade in hennes super roliga jobb, att stå i en souvenir affär i gamla stan.
En annan fick extra knäcka lite där, tog upp påsar och la i det turisterna hade köpt. Tummen upp.
Åkte hem och lagade lite pannkakor till sjuklingen här hemma..

Nu håller jag på och kollar på massa skor och grejer och visst har jag gått och blivit kär i ett par skor som jag kasnke ska klicka hem ikväll. Känns som jag skulle behöva dom.

Orkar inga bilder idag och ingen låt. Kanske kommer senare, oh nooo håller jag på att bli sjuk? :O


tisdag - kvällsmys och dator

helgen som kommer är den där helgen igen med massa jobb.

Mangoo är det som gäller i helgen igen :) Kommer bli skoj.
Fredag besök också av Sofia, så det är käk som gäller och umgås.
Fredag är det även lön som händer och lön betyder leva ..


Dåligt av mig ..

Jaha då hamnade man där igen men den största luckan någonsin i blogghistoria ;-) eller? Jag sitter nu med min "iphone5" på tuben och är på i mot jobbet. Jag är faktiskt inte så trött som jag trodde. Det kan ju bero på att jag inte var ute igår och jobbade från halv ett till åtta. Idag så jobbar jag själv hela dagen och det är så sjukt tråkigt men man får ju mycket gjort iaf. Har ju varit på kryssning igen med napa och hej kom och hjälp mig vad det var blandade känslor som kom där. Men det var trevligt. Nej nu är jag snart vid hötorget så jag skriver lite senare. Kram

..

If i could turn back time..
så hade jag gjort det och det hade jag varit nöjd över


torsdag - kaffe, packa, hämta

idag är det en dag jag gillar men jag har blivit för lat för att göra.

Om det skulle varit förr nu så hade jag varit uppe vid tio, varit förväntansfull och verkligen bara kört igång från början. Jag menar att förr så gjorde jag saker hela tiden. Åkte och dansa, fixa massa för jobbet, handla, städa, tvätta allt de där. Just nu så har jag en sånn dag där jag ska:
Handla nått att käka, hämta mammas present, packa, städa, duscha och fixa mig, åka in till stan och handla lite saker, tror ni att jag gjort nått utav det?

Klockan är 15.25 och jag har faktiskt städat och packat ihop mina saker och nu väntar duschen. Kan det vara dom där snöflingorna som håller på att leta sig ner mot marken igen och tydligen hade tänkt att stanna igen ? Kan vara mycket möjligt att det är dom som förstör min dag men jag måste tänka på annat sätt, ska tänka att det ska bli kul att komma ut ;)

Tjing, duschen ropar och en telefonsamtal till Paniat.


torsdag - varm kropp, kallt hjärta.

torsdag, den svåraste dagen i mitt lilla projekt här.
vaknar av att jag bara vill göra tvärtom mot vad jag ska göra men nu har vi ju alla förstått vilken val som har gjorts.
som vi också har listat ut så är det faktiskt bättre att bara gråta och sen går det över efter någon timme.



kväll - paniat och center

Hittade just en center och gissa om jag blev glaaa. 

Har nyss kommit hem från jobbet och jag fastnade såklart för den vita skålen på bordet där det låg godis som vanligt. Ikväll har jag ,som nu har blivit en vana, kvällmys med Paniat i telefonen och guuh vad den människan kan få mig skratta.
Prata nyss om att vi måste sluta skratta för det är för jobbigt och det kan ju faktiskt börja bildas magrutor och det är inget vi vill ha..

Ska packa mina fyra dryga väskor ikväll och imorgon för en flytt mot spånga igen och jag hoppas på gud att det blir min sista flytt nu innan jag får min lägenhet.

Jag pallar inte skriva mer.  Hoooj

onsdag - torka bord och servera

Dags att åka till Tasty thai och jobba ihop lite pengar.

Jag trodde man lärt sig när man var liten att man ställer in stolen efter man ätit eller att man torkar upp om man spiller ut någonting.
Vissa människor (vuxna människor) låter sånt bara vara. Dom ställer sig upp, ställer inte in stolen igen och struntar helt i att den där burken med sås i som stod på deras bord ''råkade'' dra en vurpa och ''råkade'' hälla ut innehållet. Ett undantag är om dom inte har servetter men när det ligger en hög på ca ett halvt paket med servetter så är det väll en normal sak man gör och torkar upp det ?
Dessa människor vet jag inte hur dom gör hemma men om det dom gör lika dant så måste det se ut som ett rent helvete där.

Har pratat med min smula Erica också (: och snart kommer hon till Stockholm.
Nu ska jag gå iaf. Ha en bra kväll


onsdag - pepp för ayia

Hitta en snor bra resa idag. 
Bliiiir nog fan att ta den asså! 

Taggar till sjukt mycket till bra musik och sitter och kolla på snygga bikinisar och kläder som ska hänga med på en sjuk jävla resa. Inge jobb bara en sjuk jävla charterresa och hälsa på mina sööööta Sofia. 
Nu ska jag fortsätta leta bikini och sen börja fixa mig inför jobb. 

tisdag - tåg och vikten går uppåt

älskar att höra när folk tycker man har gått upp i vikt !!
eller ?! ..

Hörde av min chef och sen av min mamma att jag har gått upp i vikt (mamma menade på att jag är i normal nu ?! ) och det får mig genast att tänka på att det ska det fan bli ändring på, så när jag satte mig på tåget mot Stockholm igen efter en tripp till Köping som jag återkommer till strax så satt jag och läste i cosmo massa grejser om hur man ska göra och det är ju skit bra och jag blev sjukt taggad.

Något jag ska sluta med är ju att små käka dom där jävla cashewnötterna som ligger jävligt bra till inne vid disken där man jobbar och som man lätt bara råkar stoppa i käften bara för att det är så jävla gott.
Kom på mig själv idag när jag skulle fylla på dom, stoppade in två st i min jävla käft men innan jag ens hann tugga på dom så hann jag spotta ut dom. Yeeey.
Ska sluta små äta !!

Kommer och och där står såklart en skål med godis, gissa vad jag gjorde då ?!
Nu har köpt mammas födelsedagspresent och jag tror hon kommer bli happy, tack till Paniat också som flitigt hjälpte mig genom min underbara telefon som man knappt hör något i.


Måndag - fortfarande Iphonelös

Köpingstrippen blev ju inte som planerat sååklart.
Skulle åka dit för att hämta lite räkningar och få en ny Iphone efter som en jävla tattre var tvungen att sno mig och färga mitt hår som hade en utväxt på 10 cm.

Fick för många räkningar och ingen Iphone men ett as snyggt och nyklippt hår!
Då lacka jag ur totalt med ett stort utbrott.
Pricken över i´t så stoppade polisen mig när jag körde bil, var tvungen att tänka en extra gång om jag hade haft i mig någon dryck med en högre alkoholhalt men kom på snabbt att det var i lördags och idag var det tisdag så förhoppningsvis så var den promillehalten borta.
Två sekunder senare fick jag åka vidare och tro mig det var fler än jag som blev stoppade ;-)


Söndag - Bakfylla och ångest?

Bakfylla ska tydligen vara en kombination med ångest ?!
Inte i detta fall iaf.

 

Vaknar och inser att jag fått av mig mina kläder och lagt mig i sängen utan ett minne av det och det är ju bara det ett första pris för mig.. Tänker dock på att försöka få ihop kvällen som ligger som ett pussel på golvet och inte riktigt går att sätta ihop. Går genom smsen från gårdagen och ser en hel lista på mobil med missade samtal och sms.
Resten av dagen blev att försöka få tag i mitt liv igen som lämnade mig någonstans mellan 00.00 och 02.30. Talade med polisen men dom hade inte hittat de.. Vid 15.00 där någonstans så kom livet tillbaka dock med en sablans huvudvärk men det är sånt man får ta här i livet, Madde ringde och vi bestämde dejt.
Vapiano som ligger i gamla stan skulle det bli klockan 18.00 .

18.45 och en pizza senare och munnen i full gång med snack med Madde och sjukt mycket skratt så bestämmer vi oss för att gå på bio. Blev love and other drugs, helt okej madde satt och sjung med till låtarna medans jag satt och letade i min stora godispåse för 70 kronor ..
Åkte hem och la mig i sängen för att vila bort dagen bakfylla och huvudvärk ..

Lördag - ett säljrekord och en möörk utgång.




Var ett rent jävla spåååår.

Emil från tasty thai och jag var ute och slirade rätt jävla hårt som vi förtjänade. Började med att Tasty thai var fullt och allt var bara kaos, full restaurang och kö ut genom dörren. Inte nog med att det var kallt för att dörren stod öppen så blev det bara kaos och vi var tre som jobbade (Jag som stod i kassan, Emil sprang med maten, bee som lagade maten och la upp.
Vid sju så sa jag halvt upp mig och åkte hem och fixade mig för en välförtjänt utekväll. 

Lite förfest och sedan vidare till Magneta som ligger på Regeringsgatan, var där i max 30 minuter och lyssna på bra musik.. Åkte sedan vidare till jag vet ej vart och sen gick vi till Mango som ligger vid hötorget nästan  och hälsade på Can som gick samma barskolekurs som mig, vi dansa, drack och viktigast av allt vi spårade. Därefter så är det rätt mööörkt om man säger så. Vet att jag tog en taxi hem ..



 


Let's have a toast for the assholes

Och BAAAM så kom smällen igen.. 
Lika bra nu när allt går så bra ! 

Ikväll blir det utgång med fina människor och jävlar vad det ska skålas ska jag berätta för er. 
Blir nog en sväng till Ambassadeur för ovanlighetens skull och sen får vi se vart vi flyr. 
Hoppas på att får träffa Sofia, Jocke, Linn och Kevin och som det ser ut just nu så blir det så.
Emil från jobbet ska också med och slira lite och om jag gillar det.

Imorgon blir det en myskväll med Madde, på tiden det. Lite bio och kanske käk.
På måndag kommer förhoppningsvis jag känna mig hel igen om jag får en ny Iphone.
Måste in i duschen nu ..

Puss och pull, tjillidill..




festlördag ?

Funderar starkt på att gå ut ikväll eftersom man är ledig imorgon.

Igår blev det bara hem efter jobbet och käka lite god mat och typ skratta på mig i telefonen med Paniat.
Idag har jag ett MÖRDARpass på jobbet. 11-21 ;O ZzZz
Tur att jag jobbar med bra människor iaf, de stora nackdelen är ju att jag lämnade allt som det typ var igår vilket betyder att jag kommer ha en jävla öppning.
Kom gärna och hälsa på på tasty ;)

Nu lite sminkning sen måste jag springa.

Låten går till Robban på Gillet :-)


fredag?

yeees fredag igen och det känns ju värt..
NOT

Sitter och försöker övertala mina kåmpisar från buying att ta sig hit igen och köra en jävla utekväll men verkar se rätt mörkt ut.
Vaknade idag med ett samtal från min chef som tydligen hade gått i bitar för att våran ipod på jobbet hade gått sönder?! Ta det lugnt, du behöver inte ringa mig klockan 10 på morgonen för det.
Ska iväg och dra en solning med Andreas, skönheten själv och sen blir det att unna mig något fint. Tror kanske det blir till min lägenhet :)

Ikväll är det fredagsjobb som gäller 18-22.30 och sen kanske en sväng förbi pure och kolla in Malins heta fest. Synd bara att jag inte var ledig så man kunde gjort iorning sig och varit lite schnygg som alla andra kommer vara utklädda till.
Hittar jag nått att ha på mig så kan ni skriva upp att jag dyker upp! :)




Nah neh Nah

Här sitter jag, början av fredagen..

 Idag eller ja Torsdag så började jag och Andreas med att bli levande igen (vi sola) och tacka gud för det. Såg bilder från båten och hej kom och hjälp mig och det var så jävla skönt. Inte för varmt en enda gång.

Man skulle kunna hoppas på en spårad fredag men det kommer bli en svenssonfredag för mig ;/ Får se iofs hur jag känner imorgon ..
Är bjuden på Sinners & Saints festen men har ju såklart inte hunnit fixa något att ha på mig och jag jobbar ju såklart stängning så mycket säger att det blir en svenssonfredag, kanske blir så att man lyxar till det med något smaskigt att käka när man kommer hem.
Ikväll så hann jag med mycket på jobbet och vi går inte in på detalj för då slutar ni läsa på en gång.

Jag är så sjukt jävla taggad för sommaren nuuuuu.. Sitter och lyssnar på sjukt bra musik, dock så kommer mina fina vänner åka iväg från mig.(många av dom, inte alla) 
Jag kan inte fatta att Sofia ska åka till Cypern och spåra som jag och jag kan inte fatta att jag INTE ska åka, fan sorligt de här ju.. Vi får skriva om nått annat innan jag börjar dra igång med tårar och skit här.
Fast jag och Pania har kommit på att det är nog bättre att bara böla som fan och sen kommer det ju blir bättre sen och då blir man ännu gladare.
Skitsamma ett onödigt inlägg men återkommer imorgon och hoppas kanske jag får in lite spår..

En låt från minnen av Ayia Nuppa 2010 !


Och två bilder från båten. Vi gick ombord, vi blev fulla, vi åkte hem slitna.


svar på tal .

Fick nyss reda på skiten som händer så ni som läser får fan nöja er lite utan bilder mm tills detta är fixat..
Saknar min Iphone så sjukt mycket. Får tillbaka den på måndag förhoppningsvis när jag åker hem och ska fixa detta.
Ska iväg snart och dra en solning med Andreas Karlsson och en sen lunch med han och Micke :) Får se vart vi käkar idag. Sist så tog jag och Micke en AW på jensens och det satt fint i magen, inte nog med det så fick vi in en 75:a cola och det var ännu finare!
18.00 börjar jag jobba till 22.30 och snart är dags för mig och mina tre stora flyttväskor att ta oss ut till Spånga igen.. Börjar bli sjukt trött på detta flyttande, tur att det snart är över.

torsdag

många fadäser igår på finest awards..
Josefin crafoord ?! Hade du menshumör igår eller var du bara svartsjuk?
Kissie gjorde nog den största fadäsen ever, hade på sig klänning från någon?! En vit tajt klänning med hål på sidorna?! Ett par skor från din sko ett par begie lackade högklackade skor med PRISLAPPEN KVAR under skon.
En fråga som jag hoppas någon kan svara på, har jag missat något här på blogg eftersom man knappt kan lägga upp bilder eller musik längre. Hjälp, snälla.. Om inte nån kan hjälp så ska jag byta bloggsida.

finest awards

Har dragit en tur på jobbet.
Jobbade 11-14 och det var nog seriöst den dagen med mest otur på jobbet för oss alla. Saker gick sönder och det var bara en massa skit.
Daniela drog med på stan en stund under hennes rast men tror ni jag hitta nått ? Neej inte direkt va .
Ikväll är det Café Opera som gäller för mig och Andreas K. Finest Awards står på schemat och självklart så kommer jag att se ut som fan vilket gör mig galet trött.
Ska väll självklart försöka se lite bra ut, en guldig klänning blir det med en liten uppsättning och sminkning.
Bilder kommer senare !
Nu ska jag ta och vila en timme sen ska jag dra igång !

KBK

Okej då kör vi..

Vart har vi varit och vart ska vi ?

Förra helgen hade finaste Mikael sitt lilla ''hej&hej''party in Gävle ! Grymma människor man träffa däråå..
En kväll som började segt eftersom man hade dragit på sig en ordentlig snooornäsa. Musik drog igång och tillslut var nästan alla igång förutom odjuret Eleni Hellbom som fortfarande satt i soffan och deppa med sin lilla näsa, en kvart och 36 shott senare så kom även jag igång, kanske lite väl mycket men det funkar allt.
Vi gick ut, vi såg, vi dansa och gick till donken och där startades bråket mellan 10 ungdomar (där var jag, Andreas, micke, Maaarica och de andra från förfesten inblandade såklart) mot klimakteriekärringen på 45 +.. Det slutade med Polis och en massa hot från + 45an .. Vi skulle vara jävligt rädda för att gå hem !!
Vi gick hem till Micke och jävlar vad rädda vi var (eller?) Kom hem utan ett enda skrubbsår.
I Torsdags var det dags för den omtalade 100% Partykryssning KBK.. Vad skulle kunna gå fel ? Ingenting förutom en baksmälla tänka jag. Självklart så blir min Iphone 4 snodd på donken vid hötorget precis innan vi ska iväg mot båten. Bara dra ett konditionspass till Telenorbutiken och spärra få tillbaka nr och rå åt mig en ny lite tattigare mobil.
Vill tacka denna jävla tattare som gjorde det möjligt för mig att springa i höga klackar och samtidigt få lite extra kondition. Mot båten tillslut och fram med redbull vodka. Hej hå svep.
Filmer kommer och även bilder när Blogg.se har vaknat lite till liv igen.
40 h kryssning stod på spel och det vara bara köra. Min guldklimp Kim Käll även kallad neon stjärnan i mörkret, spelade ett par fina låtar där också och självklart stod vi längst fram och körde. JAG VILL TILLBAKA
Kom hem på lördagmorgonen döda som aldrig förr men det var bara in i duschen och iväg till jobbet för att köra vårat första event här i Stockholm. TASTY 90's
Körde det igenom kvällen, gick helt okej ! Vidare till Ambassadeur som har blivit ett riktigt ''häng''ställe för mig och vänner. Sjukt nice där.

When i grow up

Tillbaka på blogg.se

Ut med det old, in med det nya..
Många besluts har tagits på sista tiden, drar lite snabbt vad som har hänt och vad som kommer hända.

Från och med den 18 november så blev jag en stockholmsbrutta som jag faktiskt hade sagt att jag aldrig skulle bli, men här står jag idag och bor i Sveriges huvudstad men det har inte varit någon dans på rosor direkt.
Jobbar på en restaurang där jag trivs bra.. Håller på att skaffa ett extra jobb som bartender !

Denna sommar kommer jag befinna mig på svensk mark, med de grymma ute serveringarna och mycket snygga kläder.. Två senaste sommarsäsongerna har ju varit på vildmark (Ayia Nuppa) bartender, svett, tårar, dans, shott och samma kläder i fem månader.

Största modet i min värld just nu är att upptäcka allt det skoj man kan göra här i Stockholm. Tro mig det är en stor skillnad från den lilla byn jag kommer från.
Det är någon ni kommer få läsa mycket om här, mina utgångar och allt spår som tillhör  och mycket mycket 
mycket MUSIK !
Nu verkar det som att blogg.se har ballat ur totalt. Funderar på att byta till någon annan bloggsida

RSS 2.0